Helsinki ágykeret

Színek

Kiegészítő szolgáltatás

159 500 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy az ágykeretet Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


A Helsinki ágykeret a modern hálószobák elengedhetetlen darabja. Különlegességét a háttámla egyedi kialakítása adja, melyben egy sötét árnyalatú dekorbetét található, ami jól harmonizál az ágykeret választható színeivel. Az ágy stílusos egésszé a vele egybeépített éjjeliszekrényekkel és polcokkal áll össze, ami az ágykeret tartozéka és benne van az alapárban. Az ágykeret kizárólag 160*200 cm-es méretben és három közkedvelt színben sonoma, san remo és canterbury színekben választható. Az ágykerethez kiegészítésként ágyneműtartó és matrac külön rendelhető!

Ezt a terméket lapraszerelten szállítjuk! Az ágy pontos méretei a méretrajzon megtalálhatóak.

  • 18 mm-es bútorlap
  • Ágyrács
  • Éjjeliszekrény
  • Polc

A bútorlap színeket ide kattintva nézheti meg.


Az ágyhoz társítható plusz kiegészitő termékek: 

  • Matrac

Rendeléshez kattintson ide!

  • Ágyneműtartó

Rendeléshez kattintson ide!


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).