Cintia ágykeret

Méretek

Színek

Kiegészítő szolgáltatás

79 100 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy az ágykeretet Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


A Cintia ágykeret egyszerű és klasszikus kinézetéből adódóan bármilyen hálószobába tökéletesen illik. Hét színváltozata közül mindenki megtalálhatja azt a színt, mely könnyen kombinálható meglévő bútoraival. Masszivitását a duplungolt - vastag fejtámla és oldallapok biztosítják. Az ágykeret egyik nagy előnye, hogy az átlagos 160-180 cm széles méreten kivül 90 cm és 140 cm széles méretben is rendelhető. Az ágykeret ára magába foglalja az ágyrácsot is, azonban a képen látható matrac nem tartozéka. Az ágykerethez kiegészítésként ágyneműtartó és matrac is rendelhető.

Ezt a terméket lapraszerelten szállítjuk. Az ágy pontos méretei a méretrajzon megtalálhatóak.

  • 38-18 mm-es bútorlap
  • Ágyrács

A bútorlap színeket ide kattintva nézheti meg.


Az ágyhoz társítható plusz kiegészitő termékek: 

  • Matrac

Rendeléshez kattintson ide!

  • Ágyneműtartó

Rendeléshez kattintson ide!


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).