André ágykeret

Méretek

Színek

Kiegészítő szolgáltatás

143 900 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy Miskolc az ágykeretet 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


Az André ágykeret a modern hálószobák elengedhetetlen darabja. Különlegességét a háttámlába süllyesztett tükörbetét adja. A meghosszabbított háttámlához két éjjeliszekrény és két polc is tartozik, így Önnek már csak matracot kell kiegészítésképpen rendelnie az ágyhoz. Háromféle színben és kétféle méretben választható. Az ágykeret ára tehát magába foglalja az ágyrácsot, az éjjeliszekrényeket és a polcokat is, azonban a képen látható matrac nem tartozéka. Az ágykerethez kiegészítésként ágyneműtartó és matrac is rendelhető. 

Ezt a terméket lapraszerelten szállítjuk. Az ágy pontos méretei a méretrajzon megtalálhatóak.

  • 18 mm-es bútorlap
  • Ágyrács
  • Éjjeliszekrény
  • Polc

A bútorlap színekeide kattintva nézheti meg.


Az ágyhoz társítható plusz kiegészitő termékek: 

  • Matrac

Rendeléshez kattintson ide!

  • Ágyneműtartó

Rendeléshez kattintson ide!

 


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).