A bútorok értékesítése mellett vállalkozásunk másik profilja a költöztetési és árufuvarozási szolgáltatásunk, mely elsősorban Borsod-Abaúj-Zemplén megyére terjed ki, de egyedi megállapodás alapján országon belüli költöztetést és fuvarmegbízásokat is vállalunk magánembereknek és cégeknek egyaránt.

Saját bútoraink szállításában szerzett tapasztalatainkat felhasználva kellő rutinnal, szakértelemmel és profi felszereltséggel rendelkezünk ahhoz, hogy a ránk bízott értékeket biztonságban és sérülésmentesen elszállítsuk A pontból B pontba. Saját tulajdonú, 17 m3 rakterű, zárt dobozos Fiat Ducato Maxi kisteherautóval végezzük a szállítási feladatokat, mely jól karbantartott, belső raktere mindig igényes és tiszta. A teherautó maximális terhelhetősége 1,5 tonna, hasznos raktere 2,2 m magas, 4,2 m hosszú és 1,8 m széles, mely igény esetén, nagy rakterű utánfutóval is bővíthető.

Saját, megbízható kollégákkal dolgozunk, akik szállítás során nagy odafigyeléssel és szakértelemmel végzik a munkájukat a megfelelő rögzítő és védőeszközök alkalmazásával. Nálunk munkavégzés során a kollégák nem tartanak külön cigaretta vagy ebédszünetet, a ránk bízott munkát igyekszünk a lehető leghamarabb elvégezni. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően minden esetlegesen felmerülő problémát meg tudunk oldani, hogy Önnek a költözés a lehető legstresszmentesebb legyen.

Szolgáltatásaink
 

Költöztetés Miskolc
 

 • Belföldi költöztetésekre, ezen belül is főleg Borsod-Abaúj-Zemplén megyén belüli költöztetésekre specializálódtunk.
 • Irodák, lakások és családi házak komplett költöztetését is vállaljuk.
 • Versenyképes árakkal dolgozunk.
 • A költöztetéshez biztosítjuk a megfelelő számú rakodó embert, melyet a megrendelővel közösen egyeztetünk le.
 • A költöztetés során a bútorok szakszerű szétszerelését és áttelepítését is elvégezzük, továbbá a tárgyak csomagolását is biztosítjuk, amennyiben a megrendelő erre igényt tart.
 • Minden költöztetést előzetes helyszíni felmérés előz meg, hogy tudjuk körülbelül mennyi időt vesz majd igénybe a költözés, milyen bútorokat kell szállítani, hány rakodó ember szükséges, milyen parkolási lehetőségek vannak stb.
 • A telefonos egyeztetést és a helyszíni felmérést követően minden esetben ingyenes árajánlatot készítünk a megrendelő számára.
 • Számlaképesek vagyunk.
 • Értéktárgyai sérülésmentes szállításáért felelősséget vállalunk, rendelkezünk a szállításhoz szükséges Fuvarozói Árukár Biztosítással.

 

Fuvarozás Miskolc
 

 • Borsod-Abaúj-Zemplén megyén belül, főleg Miskolc és közvetlen vonzáskörzetében kedvező áron fuvarmegbízásokat is vállalunk.
 • Fuvarozási szolgáltatásunk keretében elszállítunk Önnek minden olyan tárgyat, bútort, műszaki cikket, építőanyagot, zsákos vagy dobozolt árut, melyek méretüknél vagy súlyuknál fogva személygépkocsiban biztonságosan nem szállítható.
 • A nagyáruházakban, barkácsáruházakban (pl.Tesco, Auchan, Möbelix, Mömax, OBI, Praktiker) vásárolt nagymérető termékek házhozszállítását is vállaljuk.
 • Előzetes egyeztetés alapján plusz rakodó embert is tudunk biztosítani.
 • Számlát adunk fuvarmegbízásainkról.

 

Áraink - Költöztetés Miskolc
 

Költöztetés

 • Miskolcon belüli költöztetés esetén nem számolunk fel km díjat, a költöztetés 2 rakodó munkatárssal 16.000 Ft/óra, 3 rakodó munkatárssal 18.000 Ft/óra. Az így kialakult végösszeg tartalmazza a teherautót, a rakodást és a km költségeit is.
 • Vidéki költöztetés esetén 2 rakodó munkatárssal 16.000 Ft/óra, 3 rakodó munkatárssal 18.000 Ft/óradíj kerül felszámításra, melyhez hozzáadódik körülbelül 230 Ft/km díj. Az óradíj kizárólag a rakodás idejére vonatkozik, a szállítási időt ehhez nem kell hozzáadni.
 • A vidéki és miskolci költöztetésnél is 2 óra a minimális tarifa, ezután 30 perces időtartamokkal kalkulálunk. Például egy 2 óra 15 perces költöztetés 2,5 órás díjazással kerül felszámításra.
 • Ezek az árak tájékoztató jellegűek, minden megrendelőnek egyéni árajánlatot készítünk.

 

Fuvarozás

 • Miskolcon belüli fuvar 10000 Ft/óra rakodás nélkül, rakodással plusz 3000 Ft/óra/fő. Minimális tarifa 2 óra.
 • Vidéki fuvar körülbelül 230 Ft/km, mely az oda-vissza távolságra értendő, rakodás nélkül. Rakodással a km díj, plusz 3000 Ft/óra/fő.
 • Ezek az árak tájékoztató jellegűek, minden megrendelőnek egyéni árajánlatot készítünk.


Gyakorlati tanácsok költözéshez
 

A hatékony, gyors költöztetés titka az alapos és jól átgondolt előkészítési munkálatokban rejlik a megrendelő és a költöztető részéről egyaránt. Az évek alatt szerzett tapasztalataink alapján az alábbi gyakorlati tanácsokat szeretnénk megosztani, mellyel a megrendelő pénzt és időt spórolhat magának elősegítve a szállítási munkálatokat.

 • Napokkal a költözés előtt érdemes átgondolni és rendszerezni a költöztetni kívánt értékeinket.
 • A nagyméretű bútorokból célszerű teljesen kipakolni a szállítás előtti napokban.
 • A törékeny csomagokat minden esetben hasznos, ha megjelölik, illetve a rakodókat a csomag milyenségéről tájékoztatják, így elkerülhető, hogy a csomag tartalma a rakodás során megsérül.
 • A dobozolás sokkal hatékonyabb és biztonságosabb megoldás értékeink szállítására, mint a zsákok használata. A dobozokat érdemes jól lezárni.
 • A rakodás útvonalát akadálymentesíteni kell, amennyire csak lehet, hogy a munka gördülékenyebben menjen.
 • A lehető legközelebbi parkolóhelyet célszerű biztosítani a teherautó számára, így kevesebbet kell cipelni a rakodóknak és időhatékonyabb lesz a rakodás.

 

Gyakran felmerülő kérdések - Költöztetés Miskolc
 

 • Mennyibe fog kerül a költöztetés pontosan?

Egy-egy költöztetésnek az árát fixen nem lehet megmondani, még akkor sem, ha profi csapatra bízzuk a munkát. Egy adott költöztetés nagyrészben függ az aktuális megbízás jellegétől, például kiférnek e a bútorok az ajtón, van e lift, csigalépcső, kell e szerelni a bútorokat, mennyi zsák, apróbb ingóság van és mennyi a nehéz tárgy, irodát vagy magánszemélyt kell e költöztetni stb. Emellett természetesen vannak fix költséges is, mint az óradíj (2-3 rakodó) vagy a kilométerdíj, melyekkel viszont lehet kalkulálni. A kettő együtt fogja adni az árajánlat végső tételét. A jó előkészületi munka mindenképpen elősegíti a költöztető csapat gördülékenyebb munkáját, így a költöztetés rövidebb idő alatt lezajlik, ezáltal a megbízó tud magának spórolni az óradíjon. Két órától indul a kiszállási díjunk, utána minden megkezdett félórát számolunk.
 

 • Milyen információkra van szükségünk a költöztetés előtt?

Amennyiben lehetséges előzetesen fényképeket szoktunk kérni a szállítandó bútorokról, továbbá jó előre tudni, hogy mennyi az apróbb ingóság, valamint szükséges e bármelyik bútort szétszerelni. Lényeges információ, hogy panell lakásról vagy kertes házról van e szó. Ha panell lakásról, akkor hányadik emelet és van e lift az épületben. Milyenek a parkolási lehetőségek az ingatlanok közelében.

 

 • Hány rakodót érdemes kérni a költöztetéshez?

Ha sok zsák, illetve apróság van a nagybútorok mellett 3 költöztetővel gördülékenyebben haladnak a munkafolyamatok.

 

 • Miért érdemes minket választani?

Jó referenciákkal rendelkezünk, csapatunk alapos és lelkiismeretes. A ránk bízott értékeket igyekszünk sérülésmentesen eljuttatni az új ingatlanba. Büszkék vagyunk rá, hogy nagyon sok megbízást kaptunk már személyes ajánlások alapján is. Ez számunkra a lehető legpozitívabb visszacsatolás, hogy valóban jól végezzük a munkánkat. Bútor forgalmazóként jelentős tapasztalattal rendelkezünk a bútorok szétszedésében és összerakásában is, ha azt az adott helyzet megköveteli, ez sem jelent számunkra problémát. Munka közben nem szoktunk pihenőt, cigaretta vagy ebédszünetet tartani, a költöztetést igyekszünk gyors tempóban kivitelezni, hogy az a legkevesebb kellemetlenséggel járjon a megbízónak.

 

Legyen szó költöztetésről vagy áruszállításról keressen minket bizalommal a 06-20-466-9060-as telefonszámon vagy írjon nekünk az info@buzabutoresfuvar.hu email címen és mi levesszük a költözés terhét a válláról!