Bútor webáruházunk azzal a céllal jött létre, hogy Miskolcon és a város közvetlen vonzáskörzetében élőknek jó minőségű, stílusos és nem utolsósorban megfizethető bútorokat kínáljunk, mellyel igyekszünk kielégíteni a legszínesebb igényeket is. A legnagyobb magyar tulajdonú bútorgyártók által gyártott termékek közvetlen forgalmazóiként a lehető legjobb árakat tudjuk kínálni Vásárlóink számára.

Bútorboltunk széles választéka Miskolcról

A weboldalunkon található több száz termék elsősorban a nappali és a hálószoba berendezéséhez elengedhetetlen bútorokra fókuszál, ez alapján egyaránt megtalálhatóak termékkínálatunkban: gardróbok, gardrób kiegészítők, szekrénysorok, ágyak, ágykeretek, matracok, heverők, kanapék és sarokülők is. Ezen felül étkezőbútorokat is kínálunk Vásárlóink számára honlapunkon. Feltörekvő webáruházként folyamatosan bővítjük tartalmunkat és termékpalettánkat, ennélfogva érdemes gyakran látogatni oldalunkat.

szekrénysor-bútorbolt miskolc

Legnépszerűbb termékkategóriáink közé a gardróbok tartoznak, melyek tolóajtós, nyílóajtós és TV-s gardrób változatban is elérhetőek. Töretlen népszerűségét leginkább annak köszönheti, hogy széles színválasztékban, méretben és stílusban elérhetőek, ugyanakkor nagyon jól variálhatóak mind a belső elrendezésben, mind külső megjelenésükben. A bútorok belső terét opcionálisan plusz polcokkal, vállfatartó rudakkal és fiókkonténerekkel lehet még jobban testre szabni, a tárolókapacitás pedig fiókos alsó és tolóajtós felső magasítóval, továbbá sarokelemmel és sarokpolcokkal is növelhető, amik külön társíthatóak a gardróbokhoz. 

Az egyes termékkategóriákban különböző stílusú bútordarabok képviseltetik magukat, így a hagyományostól a modern lakberendezési irányokig széles választék áll a Vásárlók rendelkezésére ahhoz, hogy rátaláljanak a számukra legideálisabb bútordarabra. A stílus mellett az árakat is igyekeztünk úgy kialakítani, hogy mindenki megtalálja a pénztárcájának megfelelő bútort.


Bútorbolt Miskolc - ONLINE

Termékeinket elsősorban a webáruházban tekintheti meg, ezért igyekszünk a bútorainkról a lehető legtöbb információt feltüntetni, illetve lehetőség szerint élőképet is csatolni az adott bútorról. Alsózsolcai telephelyünkön csak minimális készlettel rendelkezünk. Előzetes telefonos egyeztetés után természetesen az azonnali rendelkezésre álló bútorok megtekinthetőek.  Készleten lévő termékeink listáját folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként rátekinteni, hátha sikerül kifogni valami tetszetős bútort kedvező áron.

Bútoraink 90%-át összeszerelt állapotban forgalmazzuk, melyeknek összeszerelése nem igényel annyi időt, mint a lapraszerelt termékeké, ezáltal rengeteg időt megspórolhat. Minden bútor leírásánál külön megtalálható, hogy lapraszerelt vagy összeszerelt állapotban van e az adott termék.

étkező - bútorbolt miskolc

Amennyiben a Vásárló úgy gondolja, hogy nem szeretne időt tölteni az összeszereléssel és az ezzel járó stressztől is szeretné magát megkímélni, az összeszerelési szolgáltatásunkkal szakértő kollégáink kedvező áron leveszik a terhet válláról. Végeredményként a pontosan, szakszerűen beállított bútor végleges helyére kerül, melyet a Vásárlónak már csak élveznie és használnia kell.

Ha Tőlünk rendeli meg bútorát, bútorait a megrendelt terméket nem csupán a házig, hanem egészen a házba szállítjuk külön díj felszámolása nélkül. (Ez alól csak a társasházak jelentenek kivételt, ahol emeletenként 1000 Ft-ot számolunk fel). Miskolc 20 km-es körzetében értékhatártól függetlenül ingyenesen szállítjuk ki bútorainkat. A város 50 km-es körzetében 7500 Ft, 70 km-es köreztében 10.000 Ft a kiszállítási díj, az ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. A szállításra vonatkozó további információkat ide kattintva tekintheti meg.

A szállítást saját teherautónkkal és saját megbízható munkatársainkkal végezzük, alvállalkozók bevonása nélkül. Munkatársaink maximálisan törekednek arra, hogy a megrendelt bútor sértetlenül megérkezzen a Vásárló otthonába.

szállítás és összeszerelés - bútorbolt miskolc

Minden vásárlást telefonos kapcsolatfelvétel követ a szállítás pontosítása érdekében.

A bútorokra megrendeléstől számítva körülbelül 1-2 hetet kell várni, azonban terméktől függően a várakozási idő kitolódhat. A szállítás során is rugalmasak vagyunk, alkalmazkodunk Vásárlóink igényeihez.  Amennyiben Tőlünk rendeli bútorát nem kell előleget fizetnie, a bútor tényleges átvételekor kell a teljes összeget rendezni készpénzben vagy azonnali banki átutalás formájában. 

A bútorok szállításában szerzett tapasztalatainkat felhasználva, a bútorok forgalmazásán túl árufuvarozást és költöztetést is vállalunk, melynek részleteit ide kattintva tekintheti meg: https://www.buzabutoresfuvar.hu/koltoztetes-miskolc.

Bemutatóterem

A sok rendelésnek köszönhetően, amivel az elmúlt években megtiszteltek minket, eljutottunk arra a szintre, hogy webáruházunk mellett, most már miskolci bemutatótermünkben személyesen is meg tudjuk mutatni termékeink egy részét. 

A 150 m2-es bemutatóterem létrejötténél fontos szempont volt, hogy azokat a vásárlókat is megszólítsuk, akik nem csupán az online térben szeretnek vásárolni, hanem fontosnak tartják, hogy kipróbálják és megismerjék a termékeket. A mintabútorok, bútorlapminták és színminták mellett felkészült munkatársak várják az érdeklődőket, akik igyekeznek minden termékkel kapcsolatban megfelelő információval szolgálni. 

Eddigi rendeléseink során azt tapasztaltuk, hogy sok telefonos megkeresés érkezik egy-egy bútorral kapcsolatban, ami azt bizonyítja, hogy a személyes kontaktnak az online jelenlét mellett továbbra is fontos szerepe van. Érthető, hiszen nem 2-3 évre vesz az ember bútort. Szeretnénk a vásárlási döntést megkönnyítését elősegíteni azzal, hogy a bútorokat a vevő közvetlen közelről megtekintheti, tesztelheti. Ha ellátogat bemutatótermünkbe garantáljuk, hogy csak Önre fogunk figyelni, lesz idő megbeszélni, hogy mik az elképzelések és válaszolunk az összes felmerülő kérdésre, továbbá egyéni árajánlatot is tudunk biztosítani a kiválasztott termékhez/termékekhez. 
Bemutatótermünkbe minden nap várjuk az érdeklődőket, Miskolcon a Tűzér utca 12 szám alatt az emeleten. Nincs állandó nyitvatartási időnk, aki szeretné megtekinteni a kiállított bútorokat előzetes telefonos egyeztetés alapján bármikor szívesen fogadjuk. Keressenek Minket a 20/466-90-60 vagy a 20/250-2893-as telefonszámon!

Válassza a Búza Bútor és Fuvart és mi biztosítjuk a kockázatmentes vásárlást, a gyors ügyintézést és szállítást! Rendelhet a honlapon megadott telefonszámon vagy akár pár kattintással a webáruházunkon keresztül is.

Teremtsen a Búza Bútorral Igényes otthont maximális kényelem mellett!