Bútoraink szállítását saját kollégáink nagy odafigyeléssel és szakértelemmel végzik a megfelelő rögzítő és védőeszközök alkalmazásával. A házba - lakásba való rakodás során precízen figyelünk a bútorok épségére, ezáltal is biztosítva a megrendelt minőséget.

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni). 

Minden termékünknél megtalálhatóak a pontos külső méretre vonatkozó adatok, ezeket a megrendelőnek kell ellenőriznie, hogy otthona paraméterei lehetővé teszik e a bútor házba való bejuttatását. 

Bútoraink szállítási ideje átlagosan két hét, kiszállításunk a hét minden napján igénybe vehető. A termék megrendelését követően egy-két napon belül telefonos egyeztetés történik a várható szállításról, melyben próbálunk igazodni a megrendelő igényéhez. Készleten lévő termékeinket akár azonnali szállítással is tudjuk vállalni.

Amennyiben igényli, hogy a megrendelt bútorát az otthonába szállítsuk, nálunk a termék ára, súlya és nagysága nem befolyásolja a szállítás összegét csak a távolság határozza meg azt. Miskolc 20 km-es körzetében a kiszállítás teljesen díjmentes, 50 km-es körzetében 7500 Ft, 70 km-es körzetében 10.000 Ft a kiszállítás díja. Ezen zónákon túl is szállítjuk a bútorainkat egyéni megállapodás alapján. Több termék egy címre történő rendelése esetén, nem számolunk fel bútoronként külön szállítási díjat, így jelentős összeget spórolhat, ha minket választ. 

Bútoraink nagyrészt elemenként összeszerelt állapotban forgalmazzuk. Vásárlás előtt így érdemes meggyőződni arról, hogy a bútor házba történő szállítása megoldható e, nem ütközik e fizikai korlátokba (pl: csigalépcső, ajtó mérete stb.). A kiválasztott termék megerendelésekor a vásárló eldöntheti, hogy igénybe veszi e azt a szolgáltatásunkat, hogy szakértő kollégáink a helyszínen "otthonkész" állapotban beszerelik a bútort. A szekrények esetében magába foglalja a vízszintbe - függőbe való beállítást, az ajtók beállítását, az elemek összefogatását, tolóajtó sínek és görgők beszerelését, a fogantyúk felszerelését. Kárpitos bútorok esetében pedig a lábak, karfák, háttámlák, vasalatok összeszerelését. Amennyiben kéri a szerelést, a kiválasztott bútor ára a szerelés költségével fog megemelkedni. Érdemes kérni ezt a szolgáltatásunkat, mert a szakszerűtlen összeszerelésből adódó sérülések a vevőt terhelik. 

Személyesen is lehetőség van nálunk, előre egyeztetett időpontban a bútorok elvitelére alsózsolcai telephelyünkön. Ebben az esetben azonban, ha szállítás közben esetlegesen sérülések, károk keletkeznek a bútorban cégünk nem vállalja a garanciát.