Rio ágykeret

Színek

Kiegészítő szolgáltatás

115 400 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy az ágykeretet Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


A Rio ágykeret különlegességét az adja, hogy praktikus megoldást nyújt, ha szükség van egy plusz fekvőfelületre a házban. Az ágykeret ágyneműtartós része ugyanis ágyként is használható, amennyiben elhelyezünk benne egy 90x200 cm-es matracot. Ennek az ötletes megoldásának köszönhetően két teljes értékű ágyunk lesz. Az ágy és a vendégágy is 90x200 cm-es fekvőfelületű, a vendégágy matraca maximum 25 cm magasságú lehet. Gyerekszobák, kisebb hálószobák tökéletes bútordarabja lehet a Rió ágykeret, amit öt színkombinációban lehet választani, melyek a sonoma tölgy - sonoma tölgy, san remo - san remo, canyon tölgy-canyon tölgy, matt sötétszürke-rusztik fehér és artisan tölgy-matt sötétszürke. Az ágykerethez a matrac/matracok külön rendelhető/rendelhetők! A képen látható matracok tehát csak illusztrációk, nem tartozékai az ágynak!

Ezt a terméket lapraszerelten szállítjuk! Az ágy pontos méretei a méretrajzon megtalálhatóak.

  • 18 mm-es bútorlapos oldalak és fejtámla
  • Bútorlapos matractartó
  • A kihúzható rész használható vendégágyként vagy ágyneműtartóként is
  • A vendégágy matracának maximális magassága 25 cm lehet

A bútorlap színeket ide kattintva nézheti meg.


Az ágyhoz társítható plusz kiegészitő termékek: 

  • Matrac

Rendeléshez kattintson ide!


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).