Denver ágykeret

Színek

Kiegészítő szolgáltatás

127 900 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy az ágykeretet Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


A kényelem mellett az esztétikum sem elhanyagolható. A Denver ágykeret egyedileg kialakított háttámlája karakteres megjelenést ad az egész hálószobának. A háttámlába beépített sötét árnyalatú dekorbetét jól harmonizál az ágykeret választható színeivel.  Az ágyat kizárólag 180*200 cm-es méretben és három közkedvelt színben sonoma, san remo és canterbury színekben választható. Az ágykerethez kiegészítésként ágyneműtartó és matrac külön rendelhető! 

Ezt a terméket lapraszerelten szállítjuk! Az ágy pontos méretei a méretrajzon megtalálhatóak.

  • 18 mm-es bútorlap
  • Ágyrács
  • Polc

A bútorlap színeket ide kattintva nézheti meg.


Az ágyhoz társítható plusz kiegészitő termékek: 

  • Matrac

Rendeléshez kattintson ide!

  • Ágyneműtartó

Rendeléshez kattintson ide!


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).