Mara kanapé + Ajándék összeszerelés

Színek

224 380 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a kanapét Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjukENNÉL A TERMÉKÜNKNÉL AJÁNDÉKBA BIZTOSÍTJUK AZ ÖSSZESZERELÉST IS!


A Mara kanapé közepes méretű kanapéink egyike, melynek legfőbb ismertetőjegye dinamikus formája.  Ezt az ütős hatást az egyedi, ívelt kartámlájával, illetve az izgalmas anyaghasználattal éri el, melyet a szövet és a steppelt textilbőr tökéletes összhangja hoz létre. 4-féle színkombinációban rendelhető ez különleges bútor, mely bármilyen szobát vagy teret egyedivé varázsol.  A kanapé ülőfelülete Bonell-rugós kialakítású, ami a bútor tartósságáért és a kényelemért felel. A kanapé azért is nagyon praktikus, mert azontúl, hogy ülőgarnitúra több funkcióval is rendelkezik: ágyneműtartója értékes tárolóhelyet biztosít, továbbá automata kiemelőmechanikájának köszönhetően könnyedén ággyá alakítható, ezért vendégek elszállásolására is kiválóan alkalmas. 


  • Méretek: külső méret: 220 × 94 cm, fekvőfelület: 190 × 138 cm, ülőmagasság: 49 cm, beülőmélység: 75 cm, beülőmélység (párnával): 55 cm, háttámlamagasság: 76 cm
  • Bonell rugós, szövet – textilbőr kombinált, ágyazható, ágyneműtartó, magas fekhelyes, automata kiemelő mechanika

Rendelhető színek:

A kép: fekete – szürke
B kép: barna – bézs
C kép: fehér – szürke
D kép: bézs – barna


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket és árainkat itt olvashatja el!