Conforto sarokülő

Színek

Kiegészítő szolgáltatás

257 300 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a sarokülőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


A Conforto sarokülő közepes méretű sarokülőink egyike. Modern megjelenésével és rendkívül jó ár-érték arányával a legkedveltebb sarokülőink közé tartozik. A bútor szövet kárpitozású, mely négyféle sötét árnyalatú színben rendelhető. Az ülőfelület hullámrugós kialakítású, ami a bútor kényelmét garantálja. A konfortos pihenésről a háttámlánál elhelyezett 3 nagyméretű párna gondoskodik. Univerzális állású, tehát jobbos és balos állásban is összeszerelhető, ami nagy előnyt jelenthet például egy szoba átrendezésénél vagy költözés esetén. Nemcsak ülőgarnitúra, hiszen több funkcióval is rendelkezik: ágyneműtartója értékes tárolóhelyet biztosít, továbbá ágyazható, ezért vendégek elszállásolására is kiválóan alkalmas.  


  • Méretek: külső méret: 265 cm X 159 cm, teljes magasság: 84 cm, fekvőfelület: 200x143 cm
  • Hullámrugós, szövet, ágyazható, ágyneműtartós
  • Univerzális állású, tehát jobbos és balos állásban is összeszerelhető.

Rendelhető színek:

1. kép: kék

2. kép: sötétszürke

3. kép: sötétgrafit

4. kép: fekete

 

 


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).