Bobi kanapé

Színek

Kiegészítő szolgáltatás

175 400 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a kanapét Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


A Bobi kanapé közepes méretű kanapénk egyike, melynek legfőbb ismertetőjegye fiatalos megjelenése és izgalmas, figyelemfelkeltő színösszeállításai. Karpárnáiról és íves, két színnel kombinált felületeiről azonnal felismerhető ez a különleges bútor, mely bármilyen szobát vagy teret egyedivé varázsol. Szövet kárpitozása ötféle színösszeállításban rendelhető. A kanapé ülőfelülete Bonell-rugós kialakítású, ami a bútor tartósságáért és a kényelemért felel. A kanapé azért is nagyon praktikus, mert azontúl, hogy ülőgarnitúra több funkcióval is rendelkezik: ágyneműtartója értékes tárolóhelyet biztosít, továbbá automata kiemelőmechanikájának köszönhetően könnyedén ággyá alakítható, ezért vendégek elszállásolására is kiválóan alkalmas. 


  • Méretek: külső méret: 210 × 90 cm, fekvőfelület: 140 × 200 cm, ülőmagasság: 51 cm, beülőmélység: 77 cm, beülőmélység (párnával): 57 cm, háttámlamagasság: 74 cm
  • Bonell-rugós, szövet, ágyazható, ágyneműtartós, automata kiemelőmechanika, magas fekhelyes

Rendelhető színek:

A. kép: bézs- barna

B. kép: zöld-lila

C. kép: sötétszürke-világosszürke

D. kép: mustár-barna

E. kép: kék-szürke


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).