Zoya franciaágy

Színek

Kiegészítő szolgáltatás

168 900 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a franciaágyat Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


A Zoya franciaágy legújabb termékeink egyike. Modern formájának és időtálló színeinek köszönhetően bármilyen stílusú otthonban megállja a helyét. 10 cm-es króm lábbal rendelkezik, mely amellett, hogy mutatós két praktikus szerepet is betölt: egyrészt megnöveli az ülőmagasságot, másrészt könnyen tisztíthatóvá válik az ágy alatti padló is. A Zoya franciaágy jó minőségű erősített Bonell rugó kivitelezésű, ami garantálja a bútor tartósságát, továbbá ágyneműtartóval is rendelkezik, ami plusz tárolóhelyként szolgál és párnázott, ívelt fejtámlája komfortosabbá teszi az ágyat. Kizárólag 160x200 cm-es méretben rendelhető.


  • Erősített Bonell rugós, szövet, ágyneműtartós.
  • Mérete (160 cm): Külső méret: 227 cm X 166 cm Fekvőfelület: 160 cm X 200 cm Fekvőfelület magasság: 53 cm Teljes magasság: 110 cm

Rendelhető színek
1. kép: világosbarna - bézs
2. kép: világosbarna - sötétbarna
3. kép: világosszürke - sötétszürke


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).