Senator szekrénysor

Méretek

Kiegészítő szolgáltatás

219 500 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a szekrénysort Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 10.000 Ft-os felárként.)


A Senator szekrénysort a hagyományos formák és stílus kedelőinek ajánljuk, mely keretes frontjával és rombusz alakú vitrines üveg ajtajával elegáns dísze lehet otthonának. A szekrénysor elemeinek kialakításakor a fő szempont a praktikusság volt, ezért sok tárolóhellyel rendelkezik: ruhás, vitrines és polcos elemek egyaránt megtalálhatóak benne. A képen látható san remo színben rendelhető 320 cm széles, 360 cm széles és 400 cm széles változatban. 

A bútorlap színeket ide kattintva nézheti meg.


Nem lapraszerelt bútor! A méretrajzon látható elemekben szállítjuk. 

  • 18 mm-es bútorlap
  • Teljesen kihúzható, kiesésgátlós, csapágyas fióksínek
  • Több szinten állítható vállfatartó rúd és polcok

 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 5000 Ft70 km-es köreztében 7000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).