Szandra szekrénysor

Színek

Kiegészítő szolgáltatás

187 700 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a szekrénysort Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 10.000 Ft-os felárként.)


A Szandra szekrénysor a klasszikus stílusú szekrények csoportjába tartozik. A Tv-s elem helyét ennél a típusnál polcok és vitrines tárolók váltják fel. A szekrény rendkívül jól pakolható, hiszen két ruhás elem is kapcsolódik hozzá.  A bútor egyik előnye, hogy a korpusz és a front színeinek kiválasztásánál több bútorlap színből is választhatunk, melynek köszönhetően a szoba egyéb bútorainak színeihez is igazodhatunk. 320 cm széles méretben rendelhető.

A bútorlap színeket ide kattintva nézheti meg.


Nem lapraszerelt bútor! A méretrajzon látható elemekben szállítjuk. 

  • 18 mm-es bútorlap
  • Teljesen kihúzható, kiesésgátlós, csapágyas fióksínek
  • Több szinten állítható vállfatartó rúd és polcok

 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).