Plata sarokülő

Színek

Kialakítás

Kiegészítő szolgáltatás

347 000 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a sarokülőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


A Plata sarokülő nagyméretű sarokülőink egyike, hiszen a bútor hosszabbik oldala meghaladja a 3 métert. A sarokülőt a stílusos megjelenés, a kényelem és a praktikusság jellemzi. Szövetes kárpitozása négyféle modern színben rendelhető. A termék különlegessége, hogy mindkét oldalán állítható kartámlákkal rendelkezik. A háttámlánál található 3 nagyméretű és 2 kisebb párna a kényelmes pihenést biztosítják, míg az ülőfelület Bonell rugós kialakítása a bútor tartósságáért felel. Nemcsak ülőgarnitúra, hiszen több funkcióval is rendelkezik: ágyneműtartója értékes tárolóhelyet jelent, továbbá automata kiemelőmechanikájának köszönhetően könnyedén ággyá alakítható, így vendégek elszállásolására is kiválóan alkalmas. Jobbos és balos állásban rendelhető. Az 1-2-3-4-es képen a balos állás látható, a képpel ellentétes állás pedig a jobbos kialakítás (pl.a főképen). 


  • Méretek: külső méret: 314 cm X 222 cm, fekvőfelület: 237 cm X 137 cm, ülőmagasság: 42 cm, beülőmélység: 80 cm, beülőmélység párnával: 57 cm, teljes magasság: 90 cm
  • Szövet, automata kiemelőmechanika, ágyazható, ágyneműtartós, Bonell rugós, állítható kartámla
  • Jobbos-balos állásban kérhető

Rendelhető színek:

1. kép: taupe

2. kép: sárga

3. kép: barna

4. kép: antrazit


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).