Mara sarokülő

Színek

Kiegészítő szolgáltatás

269 000 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a sarokülőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


A Mara sarokülő kisméretű sarokülőink közé tartozik, melynek legfőbb ismertetőjegye dinamikus formája. Ezt az ütős hatást az egyedi, ívelt kartámlájával, illetve az izgalmas anyaghasználattal éri el, melyet a szövet és a steppelt textilbőr tökéletes összhangja hoz létre. 4-féle színkombinációban rendelhető ez különleges bútor, mely bármilyen szobát vagy teret egyedivé varázsol.  Az ülőfelület Bonell-rugós kialakítású, ami a bútor tartósságáért és a kényelemért felel. Azontúl, hogy ülőgarnitúra, több funkcióval is rendelkezik: dupla ágyneműtartója értékes tárolóhelyet biztosít, továbbá automata kiemelőmechanikájának köszönhetően könnyedén ággyá alakítható, ezért vendégek elszállásolására is kiválóan alkalmas. Univerzális állású, tehát jobbos és balos állásban is összeszerelhető, ami nagy előnyt jelenthet például egy szoba átrendezésénél vagy akár költözés esetén is.


  • Méretek: külső méret: 140 × 230 cm, fekvőfelület: 142 × 200 cm, ülőmagasság: 45 cm, beülőmélység (párnával): 73 cm, beülőmélység: 53 cm, háttámlamagasság: 79 cm
  • Bonell rugós, szövet – textilbőr kombináció, ágyazható, ágyneműtartós, magas fekhelyes, automata kiemelőmechanika
  • Univerzális kialakítás, tehát jobbos és balos állásban is összeszerelhető.

Rendelhető színek:

1. kép: fekete – szürke
2. kép: barna – terra
3. kép: fehér – szürke
4. kép: barna – barna


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).