Mara sarokülő

Színek

302 380 Ft

 

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a sarokülőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjukENNÉL A TERMÉKÜNKNÉL AJÁNDÉKBA BIZTOSÍTJUK AZ ÖSSZESZERELÉST IS!


A Mara sarokülő kisméretű sarokülőink közé tartozik, melynek legfőbb ismertetőjegye dinamikus formája. Ezt az ütős hatást az egyedi, ívelt kartámlájával, illetve az izgalmas anyaghasználattal éri el, melyet a szövet és a steppelt textilbőr tökéletes összhangja hoz létre. 4-féle színkombinációban rendelhető ez különleges bútor, mely bármilyen szobát vagy teret egyedivé varázsol.  Az ülőfelület Bonell-rugós kialakítású, ami a bútor tartósságáért és a kényelemért felel. Azontúl, hogy ülőgarnitúra, több funkcióval is rendelkezik: dupla ágyneműtartója értékes tárolóhelyet biztosít, továbbá automata kiemelőmechanikájának köszönhetően könnyedén ággyá alakítható, ezért vendégek elszállásolására is kiválóan alkalmas. Univerzális állású, tehát jobbos és balos állásban is összeszerelhető, ami nagy előnyt jelenthet például egy szoba átrendezésénél vagy akár költözés esetén is.


  • Méretek: külső méret: 140 × 230 cm, fekvőfelület: 142 × 200 cm, ülőmagasság: 45 cm, beülőmélység (párnával): 73 cm, beülőmélység: 53 cm, háttámlamagasság: 79 cm
  • Bonell rugós, szövet – textilbőr kombináció, ágyazható, ágyneműtartós, magas fekhelyes, automata kiemelőmechanika
  • Univerzális kialakítás, tehát jobbos és balos állásban is összeszerelhető.

Rendelhető színek:

1. kép: fekete – szürke
2. kép: barna – terra
3. kép: fehér – szürke
4. kép: barna – barna


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket és árainkat itt olvashatja el!