Lizz sarokülő

Színek

Kiegészítő szolgáltatás

233 900 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a sarokülőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk! (Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


Modern megjelenés, időtálló színösszeállítás jellemzi a Lizz sarokülőt. A bútor szövet kárpitozását négyféle színben lehet rendelni. A kényelmes pihenésről a háttámlánál kialakított derékpárna gondoskodik. Az ülőfelület Bonell-rugós kialakítású, ami a bútor tartósságáért felel. A sarokülő azontúl, hogy ülőgarnitúra és a nappali központi eleme, ágyneműtartóval is rendelkezik, melynek köszönhetően értékes tárolóhelyhez juthatunk. Vendégek elszállásolása esetén a sarokülő automata kiemelő mechanikájának köszönhetően könnyedén ággyá alakítható. Univerzális állású, tehát jobbos és balos állásban is összeszerelhető, ami nagy előnyt jelenthet például egy szoba átrendezésénél vagy akár költözés esetén is.


  • Méretek: külső méret: 234 cm X 141 cm, teljes magasság: 88 cm, fekvőfelület: 125x198 cm
  • Bonell-rugós, kiemelő mechanika, szövet, ágyneműtartós, ágyazható
  • Univerzális állású, tehát jobbos és balos állásban is összeszerelhető

Rendelhető színek:

1. kép: drapp
2. kép: szürke-sötétszürke
3. kép: bézs-barna
4. kép: bézseszürke-kékesszürke


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).