Leo új kanapé

Színek

Kiegészítő szolgáltatás

222 200 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a kanapét Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


A Leo új kanapé egyszerű és letisztult megjelenésének és 6-féle színvariációjának köszönheti népszerűségét. A termék teljesen szövet kárpitozású, ülőfelülete Bonell-rugós kialakítású. Ezzel a rugóval ellátott bútoroknak nagyszerű a szellőzése, emiatt nem tud a nedvesség felhalmozódni, továbbá nagy teherbíró képességgel rendelkezik és gyorsan reagál a ülőhelyzet változására. A háttámlának támasztott 2 nagyméretű párna a kényelmes pihenést biztosítja. A kanapé hosszirányban ágyazható, vagyis nyitott állapotban a fej elhelyezkedése a hátpárnánál van és nem a karfáknál. Beépített ágyneműtartójának köszönhetően az ágyneműknek is megvan a megfelelő helye.


  • Méretek: külső méret: 182 × 106 cm, fekvőfelület: 160 × 200 cm, ülőmagasság: 54 cm, beülőmélység: 102 cm, beülőmélység (párnával): 56 cm, háttámlamagasság: 70 cm
  • Bonell-rugós, szövet, ágyazható, ágyneműtartós, hosszirányú fekvés

Rendelhető színek:

1. kép: steppelt bézs - barna

2. kép: steppelt bézs - nugátbarna

3. kép: steppelt barna - bézs

4. kép: steppelt szürke - antracit

5. kép: szürke - szürke

6. kép: bézs - nugátbarna


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).