Dormido sarokülő + Ajándék összeszerelés

Színek

Kialakítás

607 640 Ft

 

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a sarokülőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk ENNÉL A TERMÉKÜNKNÉL AJÁNDÉKBA BIZTOSÍTJUK AZ ÖSSZESZERELÉST IS!


Az Dormido U sarokülőt modern formájával és időtálló színeivel vált népszerű termékünkké. Ötféle színből választhatjuk ki a stílusunkhoz legközelebb álló darabot. Az állítható fejtámlái és az állítható kartámasza a kényelmes pihenést biztosítja. Az ülőfelület hullámrugós kialakítású, ami a bútor tartósságáért felel. Nemcsak ülőgarnitúra, hiszen több funkcióval is rendelkezik: kiemelőmechanikájának köszönhetően könnyedén fekhellyé alakítható, így kiválóan alkalmas vendégek elszállásolására, továbbá ágyneműtartójának köszönhetően, plusz tárolóhelyhez is juthatunk az otthonunkban.  A termék hátulja is szövet borítású, így akár egy nappali közepén is jól mutat. A képpel azonos vagy ellentétes állásban rendelhető.  


  • Méretek: külső méret: 320 x 191 x 191 cm, fekvőfelület: 128 x 260 cm, teljes magasság: 84 cm - 98 cm, ülőmagasság: 45 cm, beülőmélység: 62 cm
  • Hullámrugós, szövet, ágyazható, ágyneműtartós, kiemelőmechanika, a termék hátulja szövet
  • Állítható fejtámlával rendelkezik
  • Képpel azonos vagy ellentétes állásban rendelhető

Rendelhető színek:

1. kép: homok

2. kép: barna

3. kép: szürke

4. kép: bézs - barna

5. kép: szürke - acélkék


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket és árainkat itt olvashatja el!