Cerberus U sarokülő + Ajándék összeszerelés

Színek

Kialakítás

647 190 Ft

 

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a sarokülőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjukENNÉL A TERMÉKÜNKNÉL AJÁNDÉKBA BIZTOSÍTJUK AZ ÖSSZESZERELÉST IS!


A Cerbeus U alakú sarokülőnknél a stílusos megjelenés, a kényelem és a praktikusság egy termékben egyesül. Szövetes kárpitozása négyféle színben elérhető, melynek visszafogott árnyalatai modern eleganciát kölcsönöznek az ülőgarnitúrának. A termék különlegessége, hogy állítható fejtámlákkal rendelkezik, melyek a kényelmes pihenést biztosítják, míg az ülőfelület hullámrugós kialakítása a bútor tartósságáért felel. Nemcsak ülőgarnitúra, hiszen több funkcióval is rendelkezik: méretéből adódóan 2 db ágyneműtartóval is rendelkezik, melynek köszönhetően értékes tárolóhelyhez juthatunk, továbbá ágyazható, ezért a vendégek elszállásolására is kiválóan alkalmas. A termék hátulja is szövet borítású, így akár a nappali közepén is jól mutat. A képpel azonos vagy ellentétes állásban rendelhető.


  • Méretek: külső méret: 351 cm X 226 cm X 182 cm, fekvőfelület: 280 cm X 127 cm, ülőmagasság: 42 cm, beülőmélység: 62 cm, teljes magasság: 79 cm – 97 cm
  • Szövet, kiemelőmechanika, ágyazható, 2 db ágyneműtartó, hullámrugós, állítható fejtámla, hátulja szövettel bevonva
  • Képpel azonos vagy ellentétes állásban kérhető

Rendelhető színek:

1. kép: homok

2. kép: barna

3. kép: acélkék

4. kép: sötétszürke


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket és árainkat itt olvashatja el!