Cerberus L sarokülő + Ajándék összeszerelés

Színek

Kialakítás

452 790 Ft

 

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a sarokülőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk! ENNÉL A TERMÉKÜNKNÉL AJÁNDÉKBA BIZTOSÍTJUK AZ ÖSSZESZERELÉST IS!


A Cerbeus L alakú sarokülőnknél a stílusos megjelenés, a kényelem és a praktikusság egy termékben egyesül. Szövetes kárpitozása négyféle színben elérhető, melynek visszafogott árnyalatai modern eleganciát kölcsönöznek az ülőgarnitúrának. A termék különlegessége, hogy állítható fejtámlákkal rendelkezik, melyek a kényelmes pihenést biztosítják, míg az ülőfelület hullámrugós kialakítása a bútor tartósságáért felel. Nemcsak ülőgarnitúra, hiszen több funkcióval is rendelkezik: ágyneműtartója értékes tárolóhelyet jelent, továbbá ágyazható, ezért a vendégek elszállásolására is kiválóan alkalmas.  A termék hátulja is szövet borítású, így akár egy nappali közepén is jól mutat. Jobbos és balos állásban rendelhető. Az utolsó képünk egy segédlet a balos, illetve jobbos állás kiválasztásához.


  • Méretek: külső méret: 260 cm X 222 cm, fekvőfelület: 129 cm X 188 cm, ülőmagasság: 42 cm, beülőmélység: 62 cm, teljes magasság: 79 cm – 97 cm
  • Szövet, kiemelőmechanika, ágyazható, ágyneműtartó, hullámrugós, állítható fejtámla, hátulja szövettel bevonva
  • Jobbos-balos állásban kérhető

Rendelhető színek:

1. kép: homok

2. kép: barna

3. kép: acélkék

4. kép: sötétszürke


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket és árainkat itt olvashatja el!