Basel szekrénysor

Méretek

Korpusz és a front színe

Kiegészítő szolgáltatás

204 400 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a szekrénysort Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 10.000 Ft-os felárként.)


A Basel szekrénysorunk 4-féle méretben választható 265 cm, 310 cm, 355 cm és 400 cm széles változatban, melynek köszönhetően bármilyen méretű szobába könnyedén beintegrálható. A Tv-s elemen kívül rengeteg zárt tárolója van, ami igazán jól pakolhatóvá teszi ezt a szekrényt. A bútor formáját és színeit tekintve modern és letisztult. A kétféle színkombinációnak köszönhetően mindenki megtalálhatja az otthona stílusához leginkább igazodó verziót. 

A bútorlap színeket ide kattintva nézheti meg.


Nem lapraszerelt bútor! A méretrajzon látható elemekben szállítjuk. 

  • 18 mm-es bútorlap
  • Teljesen kihúzható, kiesésgátlós, csapágyas fióksínek
  • Több szinten állítható vállfatartó rúd és polcok
  • Vitrines elem üvegpolccal
  • Led világítás
  • Szintezhető lábak

 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).