Ariana U sarokülő + Ajándék összeszerelés

Színek

Kialakítás

478 980 Ft

 

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a sarokülőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjukENNÉL A TERMÉKÜNKNÉL AJÁNDÉKBA BIZTOSÍTJUK AZ ÖSSZESZERELÉST IS!


Az Ariana U alakú sarokülőnk közkedvelt termékeink egyike. Népszerűségét modern, szögletes formájának és változatos, dinamikus színváltozatainak köszönheti. Négyféle színkombináció közül választhatjuk ki a szobánk stílusához leginkább passzoló darabot. A kényelmes pihenést a háttámlánál elhelyezett nagyméretű párnák biztosítják. Az ülőfelület Bonell-rugós kialakítású, ami a bútor tartósságáért és strapabírásáért felel. Nemcsak ülőgarnitúra, hiszen több funkcióval is rendelkezik: autamata kiemelőmechanikájának köszönhetően könnyedén fekhellyé alakítható, így kiválóan alkalmas vendégek elszállásolására, továbbá 2 ágyneműtartóval is rendelkezik, így plusz tárolóhelyhez is juthatunk.  A termék hátulja is szövet borítású, így akár egy nappali közepén is jól mutat. A képpel azonos vagy ellentétes állásban rendelhető.  


  • Méretek: külső méret: 312 x 210 x 150 cm, fekvőfelület: 285 x 130cm, teljes magasság: 95 cm, ülőmagasság: 48 cm, beülőmélység párnával: 53 cm
  • Bonellrugós, szövet, ágyazható, 2db ágyneműtartós, magas fekhelyes, termék hátulja szövet
  • Képpel azonos vagy ellentétes állásban rendelhető

Rendelhető színek:

1. kép: szürke - púder

2. kép: barna - sötét okker

3. kép: sötétszürke - szürke

4. kép: világosszürke - kék

 


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket és árainkat itt olvashatja el!