Amarilla sarokülő

Színek

Kialakítás

Kiegészítő szolgáltatás

350 900 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a sarokülőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


Az Amarilla sarokülő modern megjelenésű, közepes méretű sarokülőink egyike. A bútor zsenília kárpitozását az ülőfelületen és háttámlán steppelt díszítés és négy kisebb díszpárna egészíti ki. Az ülőfelület hullámrugós kialakítású, ami a bútor tartósságáért felel. Ötféle szín közül lehet kiválasztani az otthonunkba leginkább passzoló darabot. A sarokülő előnye, hogy ágyazható, így vendégek elszállásolására is kiválóan alkalmas. Jobbos és balos állásban rendelhető. Az utolsó képünk egy segédlet a balos, illetve jobbos állás kiválasztásához.


  • Méretek: külső méret: 295 × 195 cm, fekvőfelület: 210 × 125 cm, teljes magasság:80 cm, ülőmagasság: 38 cm, beülőmélység: 58 cm.
  • Hullámrugós, szövet kárpitozás, ágyazható, magas fekhelyes
  • Jobbos és balos állásban rendelhető

Rendelhető színek:

1. kép: világosszürke

2. kép: szürke

3. kép: sötét okker

4. kép: sötétbarna

5. kép: mélykék


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).