Afra L sarokülő

Színek

Kiegészítő szolgáltatás

308 000 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a sarokülőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


Az Afra L sarokülőt a stílusos megjelenés, a kényelem és a praktikusság jellemzi. Szövetes kárpitozása ötféle közkedvelt és letisztult színben rendelhető. A termék különlegessége, hogy az ülőfelületen található varrás egyszerre modern és elegáns megjelenést bíztosít a bútornak. A háttámlánál található 3 nagyméretű és 3 kisebb párna a kényelmes pihenést biztosítják, míg az ülőfelület hullámrugós kialakítása a bútor tartósságáért felel. Nemcsak ülőgarnitúra, hiszen több funkcióval is rendelkezik: ágyneműtartója értékes tárolóhelyet jelent, továbbá automata kiemelőmechanikájának köszönhetően könnyedén ággyá alakítható, így vendégek elszállásolására is kiválóan alkalmas. Univerzális állású, tehát jobbos és balos állásban is összeszerelhető, ami nagy előnyt jelenthet például egy szoba átrendezésénél vagy költözés esetén.


  • Méretek: külső méret: 245 x 180 cm, fekvőfelület: 149 x 230 cm, teljes magasság: 83 cm, ülőmagasság: 40 cm, beülőmélység: 65 cm
  • Szövet, automata kiemelő mechanika, magas fekhelyes, ágyazható, ágyneműtartós, hullámrugós,
  • Univerzális állású, tehát jobbos és balos állásban is összeszerelhető

Rendelhető színek:

1. kép: bézs

2. kép: világosszürke

3. kép: zöld

4. kép: sötétszürke

5. kép: kék


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).