Afra L sarokülő + Ajándék összeszerelés

Színek

345 800 Ft

 

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a sarokülőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjukENNÉL A TERMÉKÜNKNÉL AJÁNDÉKBA BIZTOSÍTJUK AZ ÖSSZESZERELÉST IS!


Az Afra L sarokülőt a stílusos megjelenés, a kényelem és a praktikusság jellemzi. Szövetes kárpitozása ötféle közkedvelt és letisztult színben rendelhető. A termék különlegessége, hogy az ülőfelületen található varrás egyszerre modern és elegáns megjelenést bíztosít a bútornak. A háttámlánál található 3 nagyméretű és 3 kisebb párna a kényelmes pihenést biztosítják, míg az ülőfelület hullámrugós kialakítása a bútor tartósságáért felel. Nemcsak ülőgarnitúra, hiszen több funkcióval is rendelkezik: ágyneműtartója értékes tárolóhelyet jelent, továbbá automata kiemelőmechanikájának köszönhetően könnyedén ággyá alakítható, így vendégek elszállásolására is kiválóan alkalmas. Univerzális állású, tehát jobbos és balos állásban is összeszerelhető, ami nagy előnyt jelenthet például egy szoba átrendezésénél vagy költözés esetén.


  • Méretek: külső méret: 245 x 180 cm, fekvőfelület: 149 x 230 cm, teljes magasság: 83 cm, ülőmagasság: 40 cm, beülőmélység: 65 cm
  • Szövet, automata kiemelő mechanika, magas fekhelyes, ágyazható, ágyneműtartós, hullámrugós,
  • Univerzális állású, tehát jobbos és balos állásban is összeszerelhető

Rendelhető színek:

1. kép: bézs

2. kép: világosszürke

3. kép: zöld

4. kép: sötétszürke

5. kép: kék


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket és árainkat itt olvashatja el!