Nápoly gardrób

Méretek

Korpusz és ajtó-tükör keret

Kiegészítő szolgáltatás

86 500 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a gardróbot Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 10.000 Ft-os felárként.)


A Nápoly gardróbot azoknak ajánljuk, akik a nyílóajtós gardróbokat részesíti előnyben. Az ajtóval harmonizáló tükörkeret és fiókelő kellemes megjelenést kölcsönöz a gardróbnak. 5 színkombináció közül lehet kiválasztani a szoba berendezéséhez és hangulatához leginkább passzoló darabot. Legyen szó kisebb vagy nagyobb ruhatárról, a Nápoly ideális választás lehet, hiszen 120, 160 és 240 cm-es változatban is rendelhető. Mindegyik méretben rendelkezik polcos-fiókos és akasztós belsővel, ami a tökéletes pakolhatóságot biztosítja, ugyanakkor, ha szükséges, akár plusz polc is rendelhető hozzá.

Nem lapraszerelt bútor! A méretrajzon látható elemekben szállítjuk. 

  • 18 mm-es bútorlap
  • Teljesen kihúzható, kiesésgátlós, csapágyas fióksínek
  • Több szinten állítható vállfatartó rúd
  • Tükör
  • Szintezhető lábak

A bútorlap színeket ide kattintva nézheti meg.


A szekrényhez társítható plusz kiegészitő termékek: 

  • Plusz polc

Rendeléshez kattintson ide!


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).