Karina kanapé

Színek

Kiegészítő szolgáltatás

135 100 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a kanapét Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


A Karina kanapé kisméretű kanapéink közé tartozik, mely egyszerűségével és kiváló ár-érték arányával hódít. Szövetes kárpitozása három közkedvelt színben elérhető, melyek közül biztosan megtalálja az otthona stílusához leginkább passzoló darabot. A kanapé ülőfelülete Bonell-rugós kialakítású, ami a bútor tartósságáért és strapabírásért felel. A háttámlának támasztott 2 nagyobb és a karfaként funkcionáló 2 kisebb párna a kényelmes pihenést biztosítja. A kanapé kis mérete ellenére több funkcióval is rendelkezik: ágyneműtartója extra tárolóhelyet biztosít, továbbá ágyazható, ezért a vendégek fogadására is kiválóan alkalmas. 


  • Méretek: külső méret: 198 × 93 cm, fekvőfelület: 144 × 198 cm, ülőmagasság: 45 cm, beülőmélység: 77 cm, beülőmélység (párnával): 57 cm, háttámlamagasság: 82 cm
  • Bonell-rugós, szövet, ágyazható, ágyneműtartós, magas fekhelyes

Rendelhető színek:

1. kép: bézs

2. kép: szürke

3. kép: barna

 


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).