Imperio U sarokülő

Színek

478 300 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a sarokülőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk Ennél a termékünknél ajándékba biztosítjuk az összeszerelést is!


Az Imperio U sarokülőt letisztult, modern formája és időtálló színei teszik igazán vonzóvá. Az állítható fejtámla fokozza a kényelmi funkciót, teljes ellazulást biztosít. Univerzális állású, tehát a képpel azonos és ellentétes állásban is összeszerelhető, ami nagy előnyt jelenthet például egy szoba átrendezésénél. Nemcsak ülőgarnitúra, hiszen több funkcióval is rendelkezik: ágyneműtartója extra tárolóhelyet biztosít, továbbá ágyazható, ezért a vendégek fogadására is alkalmas. A termék hátulja is kárpitozott, így akár egy nappali közepén is jól mutat. 


  • Méretek: külső méret: 317 x 184 x 165 cm, fekvőfelület: 274 x 128 cm, teljes magasság: 97 cm, ülőmagasság: 43 cm, beülőmélység: 57 cm, háttámlamagasság: 41 cm
  • Hullámrugós, textilbőr-szövet kombinált, ágyazható, ágyneműtartós, állítható fejtámla, magas fekhelyes, termék hátulja szövet
  • Univerzális állású, tehát a képpel azonos és ellentétes állásban is összeszerelhető.

Rendelhető színek:

1. kép: sötét homok - bézs

2. kép: bézs - sötét homok

3. kép: fehér - sötétszürke

4. kép: fekete


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).