Flóra asztal

Méretek

Színek

Kiegészítő szolgáltatás

52 700 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy az asztalt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft-os felárként.)


Ha az étkező berendezéséről van szó, az esztétikum mellett nagyon fontos a funkcionalitás is. A laminált bútorlapból készült asztallap és lábazat letisztult formavilággal társul a Flóra asztal esetében. Ennek a letisztultságnak köszönhetően kiválóan beilleszthető a modern terekbe. 120x80 és 160x88 és 200x100 cm-es változata is tovább bővíthető az asztalhoz tartozó vengéglap segítségével. 8-féle szín közül lehet választani, ami a ferrara tölgy, sonoma, san remo, wenge, rusztik fehér, beton-fehér, canyon tölgy és a matt sötétszürke (ez utóbbi  két szín csak a 120 és a 160 cm-es változatban rendelhető). Széles szín és méretválasztékának köszönhetően biztosan megtalálja az otthonához leginkább passzoló darabot.

Ezt a terméket lapraszerelten szállítjuk! Az asztal pontos méretei a méretrajzon megtalálhatóak.

  • 18 mm-es bútorlap
  • Vendéglap
  • Elegáns megjelenés

A bútorlap színeket ide kattintva nézheti meg.


Az asztahoz társítható plusz kiegészitő termékek: 

  • Székek

Rendeléshez kattintson ide!

 


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).