Acura boxspring ágy

Színek

Kiegészítő szolgáltatás

240 200 Ft 231 300 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a boxspring ágyat Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk! (Az összeszerelés is kérhető 6000 Ft felárként.)


Az Acura boxspring ágy otthonába varázsolja a szállodák hangulatát. Az ágy amellett, hogy dekoratív számos előnyös tulajdonsággal is bír. A szerkezeti kialakítása három részből tevődik össze: alul található a párnázott ágykeret, vagyis box, mely az ágy stabilitását adja, középen a magas extra-rugós matrac helyezkedik el, mely egyenletes fekvőfelületet biztosít és rugalmasan követi a test vonalát, legfelső záróeleme pedig a fedőmatrac, mely amellett hogy fokozza a kényelmet megvédi az ágyat a szennyeződésektől is. A párnázott, téglalap lenyomattal díszített fejvégnek nekitámaszkodva a televíziózás és az olvasás is igazán komfortossá válik. Két oldalra felnyíló óriási, fehér színű ágyneműtartójában az ágynemű mellet számos dolgot tárolhatunk. A box-ágy fekvőfelületének magassága a fedőmatraccal együtt 55 cm, mely megkönnyíti a lefekvést és felkelést, ezzel is kímélve a gerincet. Az ágy kizárólag 160 cm-es méretben és 5 közkedvelt színben rendelhető.


  • Extra rugós, szövet (zsenília), ágyneműtartós
  • Méret: külső méret: 163 cm X 207 cm, fekvőfelület: 160 cm X 200 cm, fejtámla magassága: 98 cm, fekvőfelület magassága (fedőmatraccal): 55 cm

Rendelhető színek:

1. kép: bézs
2. kép: középszürke
3. kép: világoskék
4. kép: barna

5. kép: sötétszürke


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket és árainkat itt olvashatja el!