Tokio sarokülő

Színek

Kiegészítő szolgáltatás

367 800 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a sarokülőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


 A Tokio sarokülő jó példa arra, amikor a stílusos megjelenés, a minőség, a kényelem és a praktikusság egy termékben egyesül. Szövetes kárpitozása hatféle pasztell színben elérhető, melynek visszafogott árnyalatai modern eleganciát kölcsönöznek az ülőgarnitúrának. A termék különlegessége, hogy az állítható fejtámlák mellett, a sarokülő beülőmélysége is állítható, így mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb pozíciót a pihenéshez. Az ülőfelület hullámrugós kialakítása a bútor tartósságát biztosítja. A sarokülő ágyneműtartóval is rendelkezik és vendégek elszállásolása esetén ággyá alakítható.  A termék hátulja is szövet borítású, így akár egy nappali közepén is jól mutat. Univerzális állású, tehát jobbos és balos állásban is összeszerelhető. 


  • Méretek: külső méret: 265 × 170 cm, fekvőfelület: 135 × 200 cm, ülőmagasság: 42 cm, beülőmélység: 57-73 cm, Magasság: 90-104 cm
  • Hullámrugós, szövet, kiemelőmechanika, ágyazható, ágyneműtartós, állítható fejtámla, állítható beülőmélység, a termék hátulja szövet
  • Univerzális állású, tehát jobbos és balos állásban is összeszerelhető

Rendelhető színek:

1. kép: homok

2. kép: zöld

3. kép: púder

4. kép: kék

5. kép: világosszürke

6. kép: sötétszürke


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).