Scenario sarokülő

Színek

Kiegészítő szolgáltatás

257 300 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a sarokülőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


A Scenario sarokülő közepes méretű sarokülőink közé tartozik. Letisztult, modern formája és időtálló színei teszik igazán vonzóvá. A színösszeállításban kontrasztosabb és hasonló árnyalatú színek egyaránt megtalálhatóak. A háttámlánál található három nagyméretű párna a kényelmes pihenést hivatott szolgálni. A szélesebb kialakítású karfában puff található. Univerzális állású, tehát jobbos és balos állásban is összeszerelhető, ami nagy előnyt jelenthet például egy szoba átrendezésénél. Nemcsak ülőgarnitúra, hiszen több funkcióval is rendelkezik: dupla ágyneműtartója extra tárolóhelyet biztosít, továbbá ágyazható, ezért a vendégek fogadására is kiválóan alkalmas. 


  • Méretek: külső méret: 273 x 158 cm, fekvőfelület: 128 x 220 cm, ülőmagasság: 45 cm, beülőmélység: 60 cm, háttámlamagasság: 72 cm
  • Hullámrugós, textilbőr-szövet kombinált, ágyazható, ágyneműtartós, magas fekhelyes.
  • Univerzális állású, tehát jobbos és balos állásban is összeszerelhető.
  • Karjában puff található.

Rendelhető színek:

1. kép: világosbarna - barna

2. kép: sötétbarna - barna

3. kép: fekete - világosszürke

4. kép: fehér - sötétszürke


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).