Safari franciaágy

Kiegészítő szolgáltatás

98 000 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk! (az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként)


A Safari franciaágy elnevezését a közkedvelt Safari mintás szövetéről kapta, melyet fekete bőr kárpitozás egészít ki. A franciaágy ívelt fejvég kidolgozásának és különleges kárpitozásának köszönhetően akár dekoratív funkciót is betölthet a hálószobában.  A kárpit amellett, hogy mutatós, könnyen tisztán tartható és rendkívül jó kopásállósággal bír. Fekvőfelülete dupla szivacsréteggel van ellátva, mely a kényelmesebb pihenést hivatott szolgálni, továbbá praktikus ágyneműtartóval rendelkezik, mellyel jelentős extra tárolóhelyhez juthatunk. Az ágy kizárólag 160×200 cm-es méretben és csak a képen látható színösszeállításban rendelhető (fekete textilbőr - safari szövet).


  • Dupla szivacsos, szövet – textilbőr kombinált, ágyazható, ágyneműtartós.
  • Méretek: külső méret: 160 x 203 cm, fekvőfelület: 160 x 200 cm, fekvőfelület magasság: 43 cm, magasság: 80 cm

Rendelhető a képen látható színben: fekete textilbőr – szafaris szövet


 

Kb 1-2 hetes szállítási idő

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 5000 Ft70 km-es köreztében 7000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel ( de ha a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni.)