Oslo Pik sarokülő

Színek

Kialakítás

Kiegészítő szolgáltatás

210 500 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a sarokülőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


Az Oslo Pik sarokülő kisméretű sarokülőink közé tartozik, így nagyon jó választás lehet társasházakba és kisebb alapterületű helységekbe egyaránt. A terméket a szögletes, modern formája teszi különlegessé. Szövet-textilbőr kárpitozása négyféle színkombinációban rendelhető. A háttámlánál található 3 nagyméretű párna a kényelmes pihenést biztosítják, míg az ülőfelület Bonell rugós kialakítása a bútor tartósságáért felel. Nemcsak ülőgarnitúra, hiszen több funkcióval is rendelkezik: ágyneműtartója értékes tárolóhelyet jelent, továbbá automata kiemelőmechanikájának köszönhetően könnyedén ággyá alakítható, így vendégek elszállásolására is kiválóan alkalmas. Jobbos és balos állásban rendelhető. A képen a jobbos állás látható, a képpel ellentétes állás pedig a balos kialakítás. 


  • Méretek: külső méret: 245 × 145 cm, fekvőfelület: 210 × 140 cm, ülőmagasság: 42 cm, beülőmélység (párnával): 55 cm, beülőmélység: 75 cm, háttámlamagasság: 75 cm, teljes magasság (párnával:) 90 cm
  • Bonell rugós, automata kiemelőmechanika, szövet – textilbőr kombináció, ágyneműtartós, magas fekhelyes
  • Jobbos-balos állásban kérhető

Rendelhető színek:

1. kép: világosszürke – szürke
2. kép: barna – cappuccino
3. kép: szürke – fekete
4. kép: drappos-barna – barna


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).