Orion szekrénysor

Méretek

Kiegészítő szolgáltatás

278 600 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a szekrénysort Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 10.000 Ft-os felárként.)


Orion szekrénysorunk a jól pakolható szekrények csoportjába tartozik, hiszen viszonylag kevés nyitott felülettel rendelkezik. Jól kihasználható rekeszei, polcai és ruhaakasztós részei megkönnyítik a rendezett otthon megtartását. A szekrénysor artisan tölgy-nero színkombinációja világos és sötét falszín mellett is egyaránt jól mutat. A vitrines elemekben beépített led világítás esténként igazán meghitt hangulatot teremt a szobában. A szekrény 320, 365 és 410 cm-es méretben is választható. A szekrénysorhoz stílusban hozzá illő Orion gardrób is rendelhető.

A bútorlap színeket ide kattintva nézheti meg.


Nem lapraszerelt bútor! A méretrajzon látható elemekben szállítjuk. 

  • 18 mm-es bútorlap
  • Teljesen kihúzható, kiesésgátlós, csapágyas fióksínek
  • Több szinten állítható vállfatartó rúd és polcok
  • Led világítás

 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).