Nova heverő (rugós)

Színek

Kialakítás

Kiegészítő szolgáltatás

72 700 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a heverőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


A Nova heverő egyik legnépszerűbb heverőink közé tartozik rendkívül jó ár-érték arányának és klasszikus formájának köszönhetően. A szövetes kárpitot modern minta egészíti ki, mely 3-féle színvariációban rendelhető. Fekvőfelülete jó minőségű Bonell rugós kivitelezésű, mely garantálja a bútor tartósságát. Praktikus ágyneműtartóval rendelkezik és jobbos - balos állásban is rendelhető. Az utolsó képünk egy segédlet a balos illetve jobbos állás kiválasztásához.


  • Bonell rugós, szövet, ágyneműtartós.
  • Külső méret: 90 x 192 cm, fekvőfelület: 90 x 190 cm, fekvőfelület magasság: 43 cm, háttámla magasság: 62 cm
  • Jobbos és balos állásban rendelhető

Rendelhető színek
1. kép: Világos szürke
2. kép: Világos barna
3. kép: Sötét szürke


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).