Nílus sarokheverő

Kialakítás

Kiegészítő szolgáltatás

87 000 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a heverőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


A Nílus sarokheverő elnevezését a közkedvelt Safari mintás szövetéről kapta, melyet fekete bőr kárpitozás egészít ki. A legömbölyített "L" alakú háttámla kialakítás biztosítja a nyugodt pihenést. A bútor tartozéka és kiegészítője a fekete bőr kárpittal azonos anyagú és színű kispárna. Fekvőfelülete jó minőségű Bonell rugós kivitelezésű, mely garantálja a bútor tartósságát. Praktikus ágyneműtartóval rendelkezik és jobbos - balos állásban is rendelhető. Az utolsó képünk egy segédlet a balos, illetve jobbos állás kiválasztásához.

Csak a képen látható színösszeállításban rendelhető (fekete textilbőr - safari szövet)


  • Bonell rugós, szövet-textilbőr kombinált, ágyneműtartós
  • Külső méret: 92 x 212 cm, fekvőfelület: 87 x 190 cm, fekvőfelület magasság: 45 cm, háttámla magasság: 80 cm
  • Jobbos és balos állásban rendelhető

 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).