Nílus franciaágy

Kiegészítő szolgáltatás

114 300 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy az ágyat Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk! (Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


A Nílus franciaágy elnevezését a közkedvelt Safari mintás szövetéről kapta, melyet fekete bőr kárpitozás egészít ki, így amellett, hogy kényelmes fekvőhelyként szolgál, dekoratív funkciót is betölt a hálószobában.  A kárpit könnyen tisztán tartható és rendkívül jó kopásállósággal bír. Fekvőfelülete jó minőségű Bonell rugós kivitelezésű, mely garantálja a bútor tartósságát, továbbá praktikus ágyneműtartóval rendelkezik, mellyel jelentős extra tárolóhelyhez juthatunk. Az ágy kizárólag 160×200 cm-es méretben és csak a képen látható színösszeállításban rendelhető (fekete textilbőr - safari szövet).


  • Bonell rugós, szövet-textilbőr kombinált, ágyazható, ágyneműtartós
  • Külső méret: 160 x 200 cm, fekvőfelület: 160 x 200 cm, fekvőfelület magasság: 43 cm, magasság: 80 cm

Rendelhető a képen látható színben: fekete textilbőr – szafaris szövet


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).