Midibi kanapé

Színek

Kiegészítő szolgáltatás

196 200 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a kanapét Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


A Midibi kanapé modern és letisztult megjelenésének és kiváló ár-érték arányának köszönheti népszerűségét. Szövetes kárpitozása négyféle pasztell árnyalatban elérhető, melyek közül biztosan megtalálja az otthona stílusához leginkább illő darabot. A kanapé ülőfelülete Bonell-rugós kialakítású, ami a bútor tartósságáért felel. A kanapé azontúl, hogy ülőgarnitúra ágyneműtartóval is rendelkezik, melynek köszönhetően értékes tárolóhelyhez juthatunk. Vendégek elszállásolása esetén a bútor ágyazható funkciója kimondottan praktikus lehet.


  • Méretek: külső méret: 203 cm X 95 cm, teljes magasság: 85 cm, fekvőfelület: 200x140 cm
  • Bonell-rugós, szövet, ágyneműtartós, ágyazható, kiemelő mechanika

Rendelhető színek:

1. kép: halvány szürke

2. kép: világoszöld

3. kép: drapp

4. kép: szürke


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).