Leila asztal

Színek

Kiegészítő szolgáltatás

71 000 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy az asztalt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft-os felárként.)


A klasszikus pácolt, lakkozott tömörfa lábazat és a minőségi furnérozott asztallap igazán stílusos megjelenés kölcsönöz a Leila asztalnak. A bútor hagyományos és modern székekkel egyaránt remekül mutat. Kizárólag 160 x 80 cm-es méretben lehet rendelni, ami plusz 40 cm-rel toldható, így ha vendégeket várunk ez a bővítési lehetőség kimondottan praktikus. Háromféle szín közül - gesztenye, wenge, calwados - lehet választani, mely otthonuk színvilágához igazítható.

Ezt a terméket lapraszerelten szállítjuk! Az asztal pontos méretei a méretrajzon megtalálhatóak.

  • 32 mm-es asztallap
  • Pácolt lakkozott tömörfa láb
  • Vendéglap

A bútorlap színeket ide kattintva nézheti meg.


Az asztahoz társítható plusz kiegészitő termékek: 

  • Székek

Rendeléshez kattintson ide!

 


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).