Kratos sarokülő

Színek

451 750 Ft

 

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a sarokülőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk! ENNÉL A TERMÉKÜNKNÉL AJÁNDÉKBA BIZTOSÍTJUK AZ ÖSSZESZERELÉST IS!


A Kratos sarokülő modern és letisztult megjelenésének és időtálló színeinek köszönheti népszerűségét. Szövetes kárpitozása négyféle színben elérhető, melyek közül biztosan megtalálja az otthona stílusához leginkább illő darabot. A sarokülő ülőfelülete hullámrugó és Bonell-rugó kombinációjával van kialakítva, ami a bútor tartósságáért és strapabírásért felel. A háttámlának támasztott 3 nagyobb és 2 kisebb párna a kényelmes pihenést biztosítja. A sarokülő több funkcióval is rendelkezik: ágyneműtartója extra tárolóhelyet biztosít, továbbá ágyazható, ezért a vendégek fogadására is kiválóan alkalmas. Univerzális állású, tehát jobbos és balos állásban is összeszerelhető, ami nagy előnyt jelenthet például egy szoba átrendezésénél. A termék hátulja szövet borítású, így nemcsak a fal mellett elhelyezhető, hanem a nappali közepén is jól mutat. 


  • Méretek: külső méret: 298 x 197 cm, fekvőfelület: 240 x 125 cm, teljes magasság: 100 cm, ülőmagasság: 47 cm, beülőmélység: 83 cm, beülőmélység párnával: 55 cm
  • Hullámrugós + Bonell-rugós, szövet, ágyazható, ágyneműtartós, a termék hátulja szövet
  • Univerzális állású, tehát jobbos és balos állásban is összeszerelhető

Rendelhető színek:

1. kép: szürke

2. kép: piros

3. kép: barna

4. kép: sötétszürke


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket és árainkat itt olvashatja el!