Kratos kanapé + Ajándék összeszerelés

Színek

310 310 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a kanapét Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjukENNÉL A TERMÉKÜNKNÉL AJÁNDÉKBA BIZTOSÍTJUK AZ ÖSSZESZERELÉST IS!


A Kratos kanapé modern és letisztult megjelenésének és időtálló színeinek köszönheti népszerűségét. Szövetes kárpitozása négyféle színben elérhető, melyek közül biztosan megtalálja az otthona stílusához leginkább illő darabot. A kanapé ülőfelülete hullámrugó és Bonell-rugó kombinációjával van kialakítva, ami a bútor tartósságáért és strapabírásért felel. A háttámlának támasztott 2 nagyobb és 2 kisebb párna a kényelmes pihenést biztosítja. A kanapé több funkcióval is rendelkezik: ágyneműtartója extra tárolóhelyet biztosít, továbbá ágyazható, ezért a vendégek fogadására is kiválóan alkalmas. A termék hátulja is szövet borítású, így nemcsak a fal mellett elhelyezhető, hanem a nappali közepén is jól mutat. 


  • Méretek: külső méret: 260 x 110 cm, fekvőfelület: 202 x 150 cm, teljes magasság: 100 cm, ülőmagasság: 47 cm, beülőmélység: 83 cm, beülőmélység párnával: 55 cm
  • Hullámrugós + Bonell-rugós, szövet, ágyazható, ágyneműtartós, termék hátulja szövet

Rendelhető színek:

1. kép: szürke

2. kép: piros

3. kép: barna

4. kép: sötétszürke


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket és árainkat itt olvashatja el!