Elfendrop boxspring ágy

Színek

Kialakítás

Kiegészítő szolgáltatás

145 500 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a boxspring ágyat Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk! (Az összeszerelés is kérhető 6000 Ft felárként.)


Az Elfendrop boxspring ágy otthonába varázsolja a szállodák hangulatát. Az ágy amellett, hogy végtelenül dekoratív számos előnyös tulajdonsággal is bír. A szerkezeti kialakítása két részből tevődik össze: alul található a párnázott ágykeret, vagyis box, mely az ágy stabilitását adja, középen a magas Bonell rugós matrac helyezkedik el, mely egyenletes fekvőfelületet biztosít és rugalmasan követi a test vonalát. A díszes, steppelt fejvégnek nekitámaszkodva a televíziózás és az olvasás is igazán komfortossá válik. A boxspring ágyakra jellemző óriási ágyneműtartóval rendelkezik és jobbos-balos kivitelben kérhető az ágyneműtartó felnyílásának függvényében. Az ágy kizárólag 90 cm széles méretben és 8 különleges színben rendelhető.


  • Bonell rugós, szövet, ágyneműtartós
  • Jobbos-balos kivitelben kérhető
  • Méretek: szélesség: 90 cm, magasság: 110 cm, mélység: 209 cm, fekvőfelület: 200 x 90 cm

Rendelhető színek:

1. kép: barna
2. kép: zöld
3. kép: sötétkék
4. kép: világosszürke

5. kép: sötétbarnás-szürke

6. kép: halványlila

7. kép: bézs

8. kép: okker


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).