Dorka asztal

Méretek

Színek

Kiegészítő szolgáltatás

72 400 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy az asztalt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft-os felárként.)


A Dorka asztal különleges láb kialakítással rendelkezik. Egyedi megjelenésének köszönhetően hamar központi darabjává válik konyhájának, étkezőjének. Laminált bútorlapból, ABS élzárással készül, sonoma, san remo és canterbury színekben. 130 és 170 cm-es méretben lehet rendelni, amelyek további 40 cm-rel bővíthetők, így vendégek fogadása esetén mindenki kényelmesen elfér az asztalnál. A Dorka asztal időtálló minőséggel szolgálja a mindennapi kényelmet.

Ezt a terméket lapraszerelten szállítjuk. Az asztal pontos méretei a méretrajzon megtalálhatóak.

  • 18-38 mm-es bútorlap
  • Vendéglap
  • Elegáns megjelenés

A bútorlap színeket ide kattintva nézheti meg.


Az asztahoz társítható plusz kiegészitő termékek: 

  • Székek

Rendeléshez kattintson ide!


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).