Diamant sarokülő

Színek

Kialakítás

Kiegészítő szolgáltatás

356 100 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a sarokülőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk! (Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


A Diamant sarokülő modern, nagyméretű sarokülőink közé tartozik, hiszen a hosszabbik oldala eléri a 300 cm-t. A sarokülő teljesen szövet kárpitozású, mely ötféle színben rendelhető. A termék hátulja szövet borítású, így nemcsak a fal elé helyezhető, hanem a nappali közepén is jól mutat. A sarokülő ülőfelülete hullámrugós kialakítású, ami a bútor tartósságáért felel, míg állítható fejtámlái a kényeles pihenést biztosítják. A sarokülő amellett, hogy napközben ülőgarnitúraként funkcionalizál, vendégek elszállásolására is kiválóan alkalmas ágyazhatóságának köszönhetően. Jobbos és balos állásban rendelhető. A képen a balos állás látható, a képpel ellentétes állás pedig a jobbos. 


  • Méretek: Külső méret: 300 cm X 200 cm Fekvőfelület: 210 cm X 127 cm Ülőmagasság: 49 cm Beülőmélység (párnával): 58 cm, Háttámlamagasság: 73 cm, Magasság: 90 cm – 107 cm
  • Hullámrugós, szövet, ágyazható, állítható fejtámla, a termék hátulja szövet, magas fekhelyes
  • Jobbos és balos kivitelben rendelhető

Rendelhető színek:

1. kép: pasztellbézs

2. kép: menta

3. kép: galambszürke

4. kép: sötétszürke

5. kép: olajbarna


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).