Diamant sarokülő + Ajándék összeszerelés

Színek

Kialakítás

402 350 Ft

 

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a sarokülőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk! ENNÉL A TERMÉKÜNKNÉL AJÁNDÉKBA BIZTOSÍTJUK AZ ÖSSZESZERELÉST IS!


A Diamant sarokülő modern, nagyméretű sarokülőink közé tartozik, hiszen a hosszabbik oldala eléri a 300 cm-t. A sarokülő teljesen szövet kárpitozású, mely ötféle színben rendelhető. A termék hátulja szövet borítású, így nemcsak a fal elé helyezhető, hanem a nappali közepén is jól mutat. A sarokülő ülőfelülete hullámrugós kialakítású, ami a bútor tartósságáért felel, míg állítható fejtámlái a kényeles pihenést biztosítják. A sarokülő amellett, hogy napközben ülőgarnitúraként funkcionalizál, vendégek elszállásolására is kiválóan alkalmas ágyazhatóságának köszönhetően. Jobbos és balos állásban rendelhető. Az utolsó képünk egy segédlet a balos, illetve jobbos állás kiválasztásához.


  • Méretek: Külső méret: 300 cm X 200 cm Fekvőfelület: 210 cm X 127 cm Ülőmagasság: 49 cm Beülőmélység (párnával): 58 cm, Háttámlamagasság: 73 cm, Magasság: 90 cm – 107 cm
  • Hullámrugós, szövet, ágyazható, állítható fejtámla, a termék hátulja szövet, magas fekhelyes
  • Jobbos és balos kivitelben rendelhető

Rendelhető színek:

1. kép: pasztellbézs

2. kép: menta

3. kép: galambszürke

4. kép: sötétszürke

5. kép: olajbarna


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket és árainkat itt olvashatja el!