Dakar sarokülő

Színek

Kialakítás

Kiegészítő szolgáltatás

304 100 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a sarokülőt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft felárként.)


A Dakar sarokülő modern formájú, fiatalos stílusú sarokülőink egyike. Ami igazán izgalmassá teszi ezt a bútordarabot az a steppelt textilbőr kidolgozás, melyet strapabíró szövetes kárpitozás egészít ki az ülőfelületen. A sarokülőt az állítható fejtámlák teszik igazán komfortossá. A bútor amellett, hogy a nappali alapdarabja, igencsak praktikus, hiszen extra tárolóhelyet nyerünk vele, vagy plusz ágyat a vendégek számára. A sarokülőhöz két díszpárna is tartozik, illetve jobbos és balos állásban rendelhető. A képen a jobbos állás látható.


  • Méretek: külső méret: 177 × 235 cm, fekvőfelület: 135 × 185 cm, ülőmagasság: 39 cm, beülőmélység: 58 cm, háttámlamagasság: 78 cm
  • Hullámrugós, textilbőr-szövet kombinált, ágyazható, ágyneműtartós, magas fekhelyes
  • Jobbos és balos állásban rendelhető

A képen látható a jobbos állás, a képpel ellentétes pedig a balos állás.

Rendelhető színek:

A. kép: szürke - szürke

B. kép: barna - barna

C. kép: mustár - bézs

D. kép: fekete - szürke


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).