Cortina sarokülő

Színek

374 300 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy Miskolc a sarokülőt 20 km-es körzetében házhoz szállítjukEnnél a termékünknél ajándékba biztosítjuk az összeszerelést is!


A Cortina sarokülőt letisztult, modern formája és változatos színei teszik igazán vonzóvá. Az állítható fejtámla fokozza a kényelmi funkciót, teljes ellazulást biztosít. Univerzális állású, tehát jobbos és balos állásban is összeszerelhető, ami nagy előnyt jelenthet például egy szoba átrendezésénél. Nemcsak ülőgarnitúra, hiszen több funkcióval is rendelkezik: ágyneműtartója extra tárolóhelyet biztosít, továbbá ágyazható, ezért a vendégek fogadására is kiválóan alkalmas.  


  • Méretek: Külső méret: 260 cm X 170 cm Fekvőfelület: 180 cm X 125 cm Ülőmagasság: 40 cm Beülőmélység: 60 cm Teljes magasság: 80 cm – 97 cm
  • Hullámrugós, szövet, ágyazható, ágyneműtartós, állítható fejtámla, termék hátulja szövet, kiemelő mechanika
  • Univerzális állású, tehát jobbos és balos állásban is összeszerelhető.

Rendelhető színek:

1. kép: középszürke

2. kép: zöld

3. kép: kék

4. kép: okker


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).