Corfu asztal

Méretek

Kiegészítő szolgáltatás

48 100 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy az asztalt Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 5000 Ft-os felárként.)


A laminált bútorlapból készült Corfu asztal ideális választás mindazoknak, akik otthonossá és egyúttal stílusossá szeretnék varázsolni étkezőjüket. A 120 x 80 cm és a 160 x 88 cm-es méret egyaránt tovább bővíthető egy 40 cm-es vendéglappal, így a családi, baráti összejövetelek alkalmával nagyobb felület áll rendelkezésre az étkezéshez. Modern formájának köszönhetően könnyedén beilleszthető többféle lakberendezési stílusba. Kizárólag a képen látható, kellemes hatású bourbon tölgy színben rendelhető. 

Ezt a terméket lapraszerelten szállítjuk! Az asztal pontos méretei a méretrajzon megtalálhatóak.

  • 18 mm-es bútorlap
  • Vendéglap
  • Elegáns megjelenés

A bútorlap színeket ide kattintva nézheti meg.


Az asztahoz társítható plusz kiegészitő termékek: 

  • Székek

Rendeléshez kattintson ide!


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).