Cordoba gardrób

Fiókelőlap színe

Kiegészítő szolgáltatás

121 200 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy a gardróbot Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk(Az összeszerelés is kérhető 10.000 Ft-os felárként.)


A Cordoba gardrób a Cordoba szekrénysor tökéletes kiegészítőjeként jött létre, mely önállóan is megállja a helyét. Rusztik fehér korpusza és ajtó színei letisztult és elegáns hatást kölcsönöznek hálószobájának. Arany tölgy, iszap tölgy és rusztik fehér fiók színekkel variálható. Belső elrendezését tekintve minden igényt igyekszik kiszolgálni. Akasztós, polcos és fiókos funkcióval is rendelkezik, ezért minden ruhadarab megkaphatja a számára legideálisabb tárolási lehetőséget. A középen elhelyezkedő 4 tükör növeli a tér érzetét is, ezért bátran ajánljuk kisebb hellyel rendelkező szobákba is. Kizárólag 180 cm széles méretben lehet rendelni. 

Nem lapraszerelt bútor! A méretrajzon látható elemekben szállítjuk. 

  • 18 mm-es bútorlap
  • Teljesen kihúzható, kiesésgátlós, csapágyas fióksínek
  • Több szinten állítható vállfatartó rúd
  • Tükör
  • Szintezhető lábak

A bútorlap színeket ide kattintva nézheti meg.


A szekrényhez társítható plusz kiegészitő termékek: 

  • Plusz polc

Rendeléshez kattintson ide!


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket ide kattintva olvashatja el!

Miskolc 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállítás, 50 km-es körzetében 6000 Ft, 70 km-es köreztében 8000 Ft a kiszállítás, ezen felüli távolság díja egyéni megállapodás alapján történik. 

A mi áraink tartalmazzák, hogy a bútorokat bevisszük a házba - lakásba, azonban társasházak esetén 1000 Ft/emelet felárat számolunk fel (amennyiben a lift mérete lehetővé teszi a bútorok mozgatását, kedvezményt tudunk adni).