Cassius ágyrácsos ágy + Ajándék összeszerelés

Színek

258 310 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza, hogy az ágyat Miskolc 20 km-es körzetében házhoz szállítjuk! ENNÉL A TERMÉKÜNKNÉL AJÁNDÉKBA BIZTOSÍTJUK AZ ÖSSZESZERELÉST IS!


Manapság az ágynak, mint a hálószoba központi elemének egyre több elvárásnak kell megfelelnie, hiszen a kényelmi funkción túl egyre fontosabbá válik az ágy megjelenése és stílusa is. A Cassius ágyrácsos ágy modern, dizájnos megjelenését magas, rombusz mintás fejtámlájának köszönheti, mely olvasás és televíziózás közben kiváló támaszt nyújt a hátnak. Az bútor egyik nagy előnye, hogy 8-féle szín közül választhatjuk ki a szobánkhoz leginkább passzoló darabot. Az ágy fémkeretes ágyráccsal és gázteleszkóppal van ellátva, melynek köszönhetően könnyedén hozzáférhetünk az ágyneműtartóhoz. A nagyméretű ágyneműtartó értékes tárolóhelyként szolgál. A termék kizárólag 160x200 cm-es méretben rendelhető és az ágyhoz nem tartozik matrac! Az ágy méretei alapján a matrac ajánlott minimális magassága 10 cm. Ide kattintva megtekintheti minőségi matrackínálatunkat, melyben biztosan talál az elvárásainak megfelelőt. 


  • Méretek: külső méret: 183 cm X 220 cm, fekvőfelület: 160 cm X 200 cm, fejtámla magassága: 113 cm, matrac besüllyedése: 10 cm
  • Szövet, ágyneműtartós
  • Fémkeretes ágyráccsal és gázteleszkóppal ellátott

Rendelhető színek:

1. kép: barna
2. kép: zöld
3. kép: sötétkék
4. kép: világosszürke

5. kép: sötétbarnás-szürke

6. kép: halványlila

7. kép: bézs

8. kép: okker


 

Kb. 1-2 hetes szállítási idő

Szállítási feltételeinket és árainkat itt olvashatja el!